Twintig jaar ‘De Kleine Wereld’

De Kleine Wereld

Het Brugse kinderdagverblijf De Kleine Wereld bestaat twintig jaar. Dat werd afgelopen weekend gevierd tijdens met vrolijke familiedag.

De voorbije twee decennia heeft het Brugse kinderdagverblijf De Kleine Wereld een aanzienlijke evolutie doorgemaakt. Onder de paraplu van de OCMW-welzijnsvereniging De Blauwe Lelie biedt het een breed gamma van diensten voor jonge kinderen: thuisopvang voor zieke kinderen, flexibele opvang op zaterdag, opvang tijdens de vroege en late uren…

“De Kleine Wereld heeft een heel brede dienstverlening. Met deze aanpak helpen we ouders om hun werk met gezin beter te combineren”, vertelt Pablo Annys, schepen van Sociale Zaken en voorzitter van De Blauwe Lelie.

Dat het kinderdagverblijf twintig kaarsen mocht uitblazen, werd gevierd tijdens een familiedag met grime, een springkasteel, clowns en een creatief atelier.

LEES MEER OP INFUUS.BE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

REACTIES