Liesa Buys wint ‘Student Likes Award’ van Vitaz

Liesa Buys

Studenten verpleeg- en vroedkunde van verschillende hogescholen verzamelden afgelopen woensdag in Sint-Niklaas voor het Vitaz Student Event. Het ziekenhuis reikte die avond ook awards uit. Liesa Buys ging naar huis met de ‘Student Likes Award’. “Hart verloren op dienst cardiologie.”

Hoe maak je studenten warm voor een werkplek in het ziekenhuis? Bij Vitaz, het ziekenhuis dat campussen heeft in  Sint-Niklaas (hoofdzetel), Beveren, Hamme, Sint-Gillis-Waas, Temse en Lokeren, doen ze dat met een studentenfeest. 8 mei 2024 vond het eerste Vitaz Student Event plaats. Dj’s, gratis drankjes en pizza werden aangevuld met een awardshow.

De Student Likes Award ging naar Liesa Buys. Zij werd genomineerde door de afdeling Hartbewaking van Vitaz. “K3 zong ooit dat ze hun hart hebben verloren in de discotheek, maar ik ben het mijne verloren op cardiologie”, vertelde Liesa over haar stageperiode daar. Het was een bijzondere uitreiking, want Liesa verblijft momenteel in het buitenland. Ze kon er wel even bij zijn via videocall.

Ook de afdelingsaward werd uitgereikt. Geriatrie 3 ging met de eer lopen. “Wie deze award wint, ligt volledig in handen van de studenten verpleeg- en vroedkunde die het afgelopen jaar stage liepen op verschillende afdelingen binnen Vitaz. Zij geven tijdens de feedbackronde na de stage aan of ze de afdeling zouden aanraden aan andere studenten en of de afdeling een award verdient”, legt Vitaz uit.

Na de awardshow werd er gedanst op beats van de Wase dj Unregular, gevolgd door Jaël Ost nog meer talent uit de streek. NINA BLACK mocht het feestje afsluiten.

Viaz feest

LEES MEER OP INFUUS.BE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

REACTIES

Trending

Infuus nieuwsbrief

Straffe verhalen van, door en voor zorgprofessionals – maandelijks in jouw mailbox afgeleverd.