Zorgsector schudt de benen los op Nacht van de Zorg

DSC01482

Donderdag 2 mei was het zover: de jaarlijkse afspraak van de zorgsector met het nachtleven. Ook dit jaar was Nacht van de Zorg een onvergetelijke party. Zorgmedewerkers genoten in Flanders Expo van live bands en DJ-sets van onder andere Les Truttes, Michael Amani en Freddy & Romano.

Zorgprofessionals weten als geen ander hoe bevorderlijk dansen – het vrijmaken van oxytocine – voor de gezondheid is. Dat werd gisteren nogmaals bewezen. Nacht van de Zorg, het jaarlijkse feest dat georganiseerd wordt door Music4Care vzw, INFUUS en ZORG Magazine, was opnieuw een succes.

“We trappen mei traditioneel af met een grandioos feest. Zo willen we zorgmedewerkers een welverdiende ‘pauze’ gunnen, een moment om samen de heupen los te schudden en te genieten”, vertelt Evelien Van Hyfte, operational manager bij INFUUS en ZORG Magazine. “We staan er telkens van versteld hoeveel enthousiasme en energie er in de sector schuilt. Zorgprofessionals weten dat de boog niet altijd gespannen kan staan. Al zijn natuurlijk ook niet-zorgprofessionals altijd welkom op Nacht van de Zorg.”

De line-up was niet mis: zo werd de nacht ingezet met Flavour Drop, waarna Michael Schack, Les Truttes en Dirk Stoops het overnamen. De laatste uren zorgden beats van Michael Amani en Freddy & Romano voor een muzikaal hoogtepunt.

Was jij er ook bij? Bedankt! Zo niet: geen probleem, volgend jaar maken we er opnieuw een feest van.

LEES MEER OP INFUUS.BE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

REACTIES

Trending

Infuus nieuwsbrief

Straffe verhalen van, door en voor zorgprofessionals – maandelijks in jouw mailbox afgeleverd.