AZ Oudenaarde pakt uit met nieuwe slogan en magazine

HansCrampe_nieuwmagazine

‘Waar patiënten echte gasten zijn’, zo luidt de nieuwe slogan van AZ Oudenaarde. Om deze vernieuwing te delen met alle inwoners van Groot-Oudenaarde en omstreken, viel er begin deze week een nagelnieuw magazine in de brievenbus.

AZ Oudenaarde wil haar meest gastvrije kant tonen. Dat maakt de nieuwe slogan ‘Waar patiënten echte gasten zijn’, duidelijk. Om de boodschap de wereld in te sturen, bokste het ziekenhuis een magazine in elkaar. “We willen onze patiënten de best mogelijke zorg aanbieden, in de breedste zin van het woord. Met deze slogan leggen we de lat hoog – dat beseffen we”, zegt algemeen directeur Hans Crampe. “Maar om duurzaam te kunnen groeien, moeten we ambitieus zijn. Met een zakje muntthee, dat bij het magazine verpakt zit, willen we het gevoel van gastvrijheid bij de mensen thuis al laten beginnen. Munt is namelijk het kruid dat symbool staat voor gastvrijheid.”

In het magazine zelf ontdekt de lezer allerlei verhalen van patiënten, interviews met ziekenhuisartsen en getuigenissen van medewerkers. Zo vertellen Jolien en Dominique over hun fertiliteitstraject, waarbij ze begeleid werden door onze fertiliteitsarts dokter Maryam Shiri. Ook wordt robotchirurgie in de kijker gezet. “Met het magazine willen we alle inwoners in en uit de ruime regio rond Oudenaarde informeren dat AZ Oudenaarde garant staat voor warme, kwaliteitsvolle en gespecialiseerde zorg, dicht bij huis. Elk van hen is onze gast, en is dus meer dan welkom!”

LEES MEER OP INFUUS.BE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

REACTIES

Trending

Infuus nieuwsbrief

Straffe verhalen van, door en voor zorgprofessionals – maandelijks in jouw mailbox afgeleverd.