Gezocht: leiders in de zorg

Paulien Cardinaels personal branding

De nieuwe podcast ‘Leiders in het wit’ is op zoek naar inspirerende leiders in de zorg. Dat hoeft geen hoofdverpleegkundige of arts te zijn, maar iedereen met een hart voor (zelf)leiderschap komt in aanmerking. Ben of ken jij zo iemand?

‘Leiders in het wit’ wordt weldra gelanceerd. De stem achter de podcast is Pauline Cardinaels. Zij werkte zelf jarenlang als leidinggevende en beleidsmedewerker binnen de zorg, maar koos begin 2023 voor het ondernemerschap. Voortaan is ze consultant en helpt ze zorgorganisaties mee werken aan ‘verbindend leiderschap in zorgteams’.

In december zal haar podcast te beluisteren zijn. Pauline zoekt echter nog interessante en inspirerende leiders. Doet hoeven niet per se directieleden, artsen of hoofdverpleegkundigen te zijn, maar ‘iedereen met een hart voor (zelf)leiderschap’ is welkom.

“‘Ik ben ook maar een mens’, zeggen velen. Maar wat is dat dan juist. Ik wil aan de hand van authentieke gasten je meenemen naar de menselijke kant van de werkvloer”, laat ze weten. “Het wordt een ontdekkingstocht naar hoe er wordt gezorgd voor zij die elke dag zorgen. Dat menselijkheid soft is wordt met deze podcast voor eens en altijd van tafel geveegd!”

Ken of ben jij iemand die past binnen deze omschrijving? Neem dan contact op met Pauline via leidersinhetwit@outlook.com.

LEES MEER OP INFUUS.BE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

REACTIES

Trending

Infuus nieuwsbrief

Straffe verhalen van, door en voor zorgprofessionals – maandelijks in jouw mailbox afgeleverd.