Familiehulp maakt podcast met Dirk De Wachter

Podcast Dirk De Wachter

Al sinds 2022 maakt Familiehulp podcasts. Ter ere van de Dag van de Verzorgende, 18 oktober 2023, was psychiater Dirk De Wachter te gast.

Familiehulp is een zorgorganisatie die ondersteuning biedt op allerlei vlakken: van kinderopvang tot thuiszorg, kraamzorg, poetsdienst enzovoort. De organisatie heeft ook oog voor de eigen medewerkers. Al een goed jaar produceert stafmedewerker marketing en communicatie Kathleen Frits er een podcast. In deze podcast komen zowel patiënten, medewerkers als externe experts aan het woord. 18 oktober was het de beurt aan niemand minder dan Dirk De Wachter.

“Samen met referentieverzorgende psychische kwetsbaarheid en onze klant Sonia, bespreekt de psychiater het belang van verbondenheid en zorgzaamheid in ons werk”, klinkt het bij Familiehulp. “Met deze podcast willen we vooral onze dankbaarheid en waardering uitdrukken naar het geweldige werk dat onze medewerkers dagelijks verrichten.”

Nieuwsgierig naar de podcast ‘De ware topzorg zit ‘m in de doodgewoonheid’? Je kan het beluisteren op Youtube, Spotify of op de website.

LEES MEER OP INFUUS.BE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

REACTIES

Trending

Infuus nieuwsbrief

Straffe verhalen van, door en voor zorgprofessionals – maandelijks in jouw mailbox afgeleverd.