AZ Rivierenland op het grote scherm

B+ AZ Rivierenland

Zes weken lang krijgt kijkend Vlaanderen de kans om achter de schermen van AZ Rivierenland te gluren. Het ziekenhuis opende haar deuren voor de ziekenhuisreeks B+ van TV Plus.

In de eerste aflevering maken de kijkers kennis met kleine Fidel. Na maanden van verkoudheid, slecht slapen en oorontstekingen is er gekozen om operatief in te grijpen. Wilfried heeft dan weer krachtverlies in zijn handen en vingers. Hij kan zijn job als kinesist maar met moeite uitoefenen. Bij hem wordt het carpal tunnelsyndroom vastgesteld. En Veerle kreeg te maken met een burn-out, maar kan gelukkig in het ziekenhuis terecht voor de begeleiding die ze nodig heeft om er weer bovenop te geraken.

“De serie schetst een realistisch beeld van hoe het dagelijkse leven in de campussen van Bornem, Rumst en Willebroek is”, laat AZ Rivierenland weten. “Voor ons was het een mooie kans om ons werk te tonen”, zegt ook Bart Van Bree, afgevaardigd bestuurder AZ Rivierenland.

Nieuwsgierig naar het programma? Vanaf 7 oktober is B+ 6 weken lang te zien op TV PLUS, regionaal. Het programma zit mee in de weekendlus die start op zaterdag rond 10u30 en loopt tot zondag 18u00. Vanaf 16 oktober is het programma ook nationaal op TV PLUS te bekijken.

LEES MEER OP INFUUS.BE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

REACTIES

Trending

Infuus nieuwsbrief

Straffe verhalen van, door en voor zorgprofessionals – maandelijks in jouw mailbox afgeleverd.