Revaliderende kinderen lanceren videoclip met Koen en Nono Wauters

Videoclip

Het Kinderrevalidatiecentrum van UZ Gent kan sinds kort rekenen op het peterschap van Koen en Nono Wauters. Samen met 68 revaliderende kinderen én ‘gezonde’ leeftijdsgenoten lanceerden ze zopas een videoclip, een remix van ‘En dans’. Het resultaat: een clip de toont dat je mag zijn wie je bent.

“Muziek en dans werkt verbindend. Het laat je toe om onderlinge verschillen ongedwongen te overbruggen”, vertelt kinderrevalidatiearts en initiatiefnemer Ruth Van Der Looven. “Door samen te spelen, te bewegen en te sporten maakten de kinderen vooroordelen bespreekbaar en vervaagden de grenzen tussen kinderen met en zonder beperking.”

Tijdens verschillende workshops en opnames kregen de kinderen begeleiding van Koen en Nono Wauters, vzw Lékipdance en productiehuis Fabric Magic. “Wij zijn meer dan trotse peters”, zeggen Koen en Nono Wauters. “Het was prachtig om de kinderen te zien groeien tijdens de workshops. Ze ontdekten nieuwe talenten en zetten hun boodschap neer in een krachtige videoclip. Laat die boodschap nu maar los op de wereld, we hopen dat ze iedereen inspireert.”

LEES MEER OP INFUUS.BE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

REACTIES

Trending

Infuus nieuwsbrief

Straffe verhalen van, door en voor zorgprofessionals – maandelijks in jouw mailbox afgeleverd.