De Roze Mars is weer vertrokken

De Roze Mars

Maandag 1 mei werd het startschot gegeven voor de 7de De Roze Mars van Pink Ribbon. Iedereen wordt aangespoord om gedurende de maand mei zoveel mogelijk te stappen. De nationale organisatie tegen borstkanker verwacht opnieuw meer dan 10.000 deelnemers.

De Roze Mars is geen typisch wandelevenement waarbij op een dag zoveel mogelijk mensen een afstand afleggen. Nee, het is een verzoek om gedurende een hele maand meer te bewegen. Iedereen kan zich online registreren of via een stappenteller of bewegingsapp op de smartphone alle stappen opladen. Dat kan individueel, maar ook als team of organisatie.

Op het online platform worden alle stappen van De Roze Mars verzameld en kan iedereen real time de voortgang van het aantal deelnemers, het aantal gestapte kilometers, en het aantal keer dat alle deelnemers samen rond de wereld stappen van nabij volgen. Dit is een bewustmakingscampagne, maar De Roze Mars laat ook toe om geld in te zamelen om de andere projecten van Pink Ribbon te financieren. Dit gebeurt aan de hand van een registratievergoeding per deelnemer (€10), maar vrienden en sympathisanten hebben ook de mogelijkheid om de prestaties van de deelnemers te steunen met een donatie. Wie zich nog wil registreren kan dat op www.derozemars.be.

LEES MEER OP INFUUS.BE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

REACTIES

Trending

Infuus nieuwsbrief

Straffe verhalen van, door en voor zorgprofessionals – maandelijks in jouw mailbox afgeleverd.