De Ronde van GVO: een lus langs tien woonzorgcentra

De Ronde van GVO

Fietsfanaten zullen het geweten hebben: de ronde van GVO komt eraan! Op 6 mei worden de fietsbenen op de proef gesteld tijdens een lange lus van 198 km. Er zijn ook kleinere rondes. Startplaats? Eén van de tien woonzorgcentra van GVO.

Woonzorggroep GVO organiseert een fietshappening op zaterdag 6 mei. De tien woonzorgcentra van GVO zullen als startplaatsen dienen. Collega’s, vrienden, familie… Iedereen is welkom. Het Zorgpeloton is alvast van de partij.

“Dit zijn alle medewerkers – van kinesisten tot de medewerkers van de keukenploeg – van Woonzorggroep GVO die goede benen hebben”, klinkt het. “We zijn één sterke ploeg, op het zadel maar ook op de werkvloer. Geflankeerd door positief ingestelde ploegmaten schakelen we met plezier een versnelling hoger om het onze bewoners zo comfortabel mogelijk te maken.”

Langs het Brugs Ommeland

Met dit initiatief hoopt de zorgorganisatie positieve aandacht te vestigen op de sector. Bovendien wordt de Ronde van GVO georganiseerd als een sponsortocht ten voordele van de Alzheimer Liga Vlaanderen. De opbrengsten gaan naar diverse projecten die bijdragen aan de positieve beeldvorming en connectie met mensen met dementie en hun familie.

Er zijn zeven fietstoeren: één grote ronde van 198 km, vijf kleinere rondes van 50 km en een ronde van 100 km. Afhankelijk van het startpunt, rijd je door de Leiestreek, het Houtland, het Brugs Ommeland, en doorheen de Westhoek. De ronde brengt je langs rustige wegen, en door Kortrijk en Oostende. “De route is zo goed als vlak en dus haalbaar voor wie dit voorjaar al wat fietskilometers in de benen heeft.” Inschrijven kan via www.derondevan.gvo.be.

LEES MEER OP INFUUS.BE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

REACTIES

Trending

Infuus nieuwsbrief

Straffe verhalen van, door en voor zorgprofessionals – maandelijks in jouw mailbox afgeleverd.