Gezocht: de strafste verpleegkundigen van Vlaanderen

Strafste verpleegkundigen van Vlaanderen

GZA Ziekenhuizen gaat voor het tweede jaar op rij op zoek naar de strafste verpleegkundigen van Vlaanderen. “Deze challenge is een mooie gelegenheid om je kennis te etaleren.”

In 2022 ging GZA Ziekenhuizen voor het eerst op zoek naar de strafste verpleegkundigen van Vlaanderen. “Na een zeer geslaagde eerste editie willen we als werkgever het beroep van verpleegkundige en onze eigen verpleegkundigen opnieuw op een positieve manier in de kijker zetten”, vertelt Geert Goossens, directeur personeel en communicatie van GZA Ziekenhuizen. “De Challenge vormt een unieke gelegenheid voor verpleegkundigen en studenten verpleegkunde om hun kennis op een aangename en ludieke manier te laten zien.”

De wedstrijd bestaat uit twee rondes. De eerste ronde loopt tot en met 26 april en vindt online plaats. Via de website www.challengeverpleegkundige.be kunnen deelnemers een quiz invullen. Deze quiz peilt naar de verpleegkundige kennis op allerlei vlakken. Je kan twee jokers inzetten. Ook tijd speelt een rol in de quiz. De deelnemers krijgen 15 minuten om alle vragen te beantwoorden.

Finale en prijzen

De tien beste studenten verpleegkunde en de tien beste verpleegkundigen buiten GZA, en de tien beste GZA-verpleegkundigen, gaan door naar ronde twee. Deze wordt gespeeld op donderdag 11 mei 2023 op de campus Sint-Vincentius van het ziekenhuis. Daar zullen ook juryleden en ambassadeurs van de Challenge aanwezig zijn, onder wie Margot Cloet (gedelegeerd bestuurder Zorgnet-Icuro vzw), Geert Meyfroidt (professor KU Leuven en kliniekhoofd UZ Leuven) en Candice De Windt (Vlaamse zorgambassadeur).

De prijzen zijn niet mis. De eerste prijs is een restaurantvoucher ter waarde van 250 euro voor een etentje in Le Pristine, het restaurant van Sergio Herman. De tweede prijs is een cadeaubon van Coolblue ter waarde van 200 euro. Wie derde eindigt, ontvangt een champagne- en pralinepakket.

LEES MEER OP INFUUS.BE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

REACTIES

Trending

Infuus nieuwsbrief

Straffe verhalen van, door en voor zorgprofessionals – maandelijks in jouw mailbox afgeleverd.