Wit-Gele Kruis Brugge schenkt 1.000 euro aan sociale kruidenier

PC Schenking WGK aan De Kaba_edited

Elk jaar schenken de leden van het bestuur van het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen een bedrag aan een instelling of voorziening met een warm hart. Dit jaar is de sociale kruidenier De Kaba de gelukkige.

De Kaba maakt deel uit van de werking van vereniging ’t Sas. Dat is een samenwerkingsverband tussen het OCMW, de stad Brugge en CAW regio Noord-West-Vlaanderen. Het is een winkel waar bezoekers gratis, of tegen fel verminderde prijzen, voedsel- en huishoudproducten kunnen krijgen. De KABA staat dan ook voor Kruidenierswaren Aan Billijke Aankoopprijzen.

Daarbovenop heeft De Kaba ook een mobiele kruidenier. Die brengt letterlijk de winkel dichter bij de klanten. Reden te meer om eens in de bloemetjes gezet te worden, dachten ze bij Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen. Een cheque van 1.000 euro geeft een financieel duwtje in de rug. Het bedrag zal worden geïnvesteerd in de aankoop van logistiek materiaal voor de winkel.

LEES MEER OP INFUUS.BE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

REACTIES

Trending

Infuus nieuwsbrief

Straffe verhalen van, door en voor zorgprofessionals – maandelijks in jouw mailbox afgeleverd.