Koen en Nono Wauters zijn peters kinderrevalidatiecentrum UZ Gent

Peters Koen en Nono Wauters

Koen Wauters en zijn zoon Nono zetten hun schouders onder een mooi project. Samen worden ze peters van het Kinderrevalidatiecentrum van het UZ Gent op. Met een warm hart en creativiteit zullen ze hun bijdrage leveren de kinderen een uitlaatklep te geven.

De Clouseau-zanger en zijn zoon leerden het Kinderrevalidatiecentrum (KRC) het afgelopen jaar stilletjesaan kennen. Zo was er al een poppenkastspel en ook de start van het nieuwe project #it’sme! Dat smaakte naar meer, zowel bij de kinderen als bij de nieuwe peters. Koen en Nono weten als geen ander dat muziek en creativiteit een goede uitlaatklep en motivator zijn.

“Als het om kinderen gaat, heb ik een week hart en wil ik altijd helpen”, vertelt Koen Wauters. “Het Kinderrevalidatiecentrum levert fantastisch werk. De kinderen verdienen steun om hun leven opnieuw op de rails te krijgen.”

Koen en Nono Wauters
Copyright: UZ Gent

Met liefde en plezier

Zo vader, zo zoon. “Als wij een beetje kunnen helpen om dromen en projecten waar te maken, dan is dat met alle liefde en plezier! De toekomst van deze kinderen meer kans tot slagen geven, is de inzet zeker waard”, vult Nono Wauters aan.

Het Kinderrevalidatiecentrum van het UZ Gent begeleidt en behandelt kinderen van 0 tot 16 jaar die door acute locomotorische of neurologische problemen beperkt zijn in hun dagelijks functioneren. Dr. Ruth Van der Looven, kinderrevalidatiearts, zet zich elke dag voor hen in: “Het is fantastisch dat Koen en Nono willen bijdragen aan de revalidatie en peters worden. Samen maken we de therapieën zo aangenaam en doeltreffend mogelijk.”

LEES OOK OP INFUUS:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

REACTIES

Trending

Infuus nieuwsbrief

Straffe verhalen van, door en voor zorgprofessionals – maandelijks in jouw mailbox afgeleverd.