Zorgprofessionals krijgen ‘Weekend van de Zorg’ in Plopsaland De Panne

Homepage Small_ Visual weekend van de zorg(1)

Het is hard werken in de zorg, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Dat weten we bij INFUUS, de gazet voor de zorgprofessional (een initiatief van ZORG Magazine). Om die reden roepen we het Weekend van de Zorg in het leven. Op 11, 12 en 13 november zijn alle zorgmedewerkers aan de helft van de prijs welkom voor zorgeloos plezier in Plopsaland De Panne.

“De coronapandemie, het nijpende personeelstekort, patiënten en bewoners die steeds hogere verwachtingen hebben… De Belgische gezondheidszorg staat voor een aantal grote uitdagingen. Dat weten de zorgmedewerkers op de werkvloer beter dan wie ook. Bij INFUUS brengen we menselijke verhalen uit de zorg. Het is een mooie sector waar medewerkers elke dag opnieuw het beste van zichzelf geven. Er wordt met hart en ziel gewerkt, maar de boog kan niet altijd gespannen staan”, weet Timothy Vermeir, hoofdredacteur van INFUUS.

Hoog tijd voor ontspanning. Daarvoor slaan INFUUS en Plopsa de handen in elkaar. Zorgprofessionals mogen 11, 12 en 13 november alvast blokkeren in hun agenda. Dat weekend is uitgeroepen tot het Weekend van de Zorg. En dat zijn geen mooie woorden alleen: zorgprofessionals genieten van 50 procent korting bij de aankoop van tickets 1m voor Plopsaland De Panne. Collega’s uit de zorgorganisatie, maar ook partners en kinderen zijn daarbij zeer welkom. Kortom, het is dé ideale gelegenheid om er eens samen met het team of gezin op uit te trekken.

Ontspannen is dus de boodschap, maar we raden zorgmedewerkers wel aan er snel bij te zijn. De voordelige tickets 1m zijn beperkt.

Meer informatie:

https://www.plopsalanddepanne.be/nl/evenementen/weekend-van-de-zorg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

REACTIES

Trending

Infuus nieuwsbrief

Straffe verhalen van, door en voor zorgprofessionals – maandelijks in jouw mailbox afgeleverd.