Functie: Zorgkundige
Dienstverband: Deeltijds Voltijds
Provincie: West-Vlaanderen
Regio: Torhout

Torhout is een levende stad in het hart van de provincie West- Vlaanderen, met meer dan 20 000 inwoners. 400 personeelsleden zetten zich dagelijks in om een waaier aan diensten te bieden aan de inwoners. 

Woonzorgcentrum Sint-Augustinus in Torhout biedt een thuis aan 174 bewoners waarbij wonen, leven en zorgen centraal staan. Wonen staat er synoniem voor levenskwaliteit en comfort. De huiselijke en hedendaagse architectuur geeft ruimte aan mensen, naargelang hun eigen verlangens en wensen. Met menselijke warmte en het hart op de juiste plaats verzekert het multidisciplinair team een permanente verzorging en begeleiding in nauwe samenwerking met de huisarts en de familie.

Het lokaal bestuur Torhout gaat over tot het aanwerven van:

Zorgkundigen woonzorgcentrum

Als zorgkundige sta je in voor de verzorging en heb je oog voor het welbevinden van de bewoners. Je staat hierbij garant voor een kwalitatieve zorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en bent zorgzaam voor de bewoners, familie en collega’s.

  • Weddeschaal C1-C2
  • voltijds en/of deeltijds contract onbepaalde duur
  • selectiegesprek volgend op kandidaatstelling

Solliciteren kan via selecties@torhout.be. Een informatiebundel met de volledige toelatings- en aanwervingsvoorwaarden, functiebeschrijving, enz. kan bekomen worden via de personeelsdienst (tel 050 22 11 35) of de website www.torhout.be/vacatures

Solliciteer hier voor deze vacature!

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx