OPROEP: Vertel ons je stageverhalen!

stage

Iedereen in de zorg heeft tijdens de opleiding stage gelopen. Wat voor de ene een prachtige tijd was, was voor de ander toch vooral een periode van stress en onzekerheid. En vandaag ben jij zelf die ervaren zorgprofessional waar studenten een deel van hun praktijkopleiding komen volgen.

In de volgende editie van INFUUS hebben we het over stages. Daarvoor zijn we op zoek naar jouw ervaringen. Heb je een ‘straffe stoot’-verhaal over je eigen stage? Heb je prachtige herinneringen aan die ene stagiair van enkele jaren geleden? Krijg je nog steeds nachtmerries van de manier waarop je toen ontvangen bent? Werk je nu als collega samen met je stagebegeleider van toen? Of is er bij jullie op de afdeling een bijzondere traditie wanneer er weer nieuwe stagiairs komen binnengewandeld?


Vertel ons meer over je stageverhalen op redactie@infuus.be. We brengen je verhaal (als nodig anoniem) dan misschien wel in de volgende INFUUS.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

REACTIES

Trending

Infuus nieuwsbrief

Straffe verhalen van, door en voor zorgprofessionals – maandelijks in jouw mailbox afgeleverd.