Een geschenk waar je een jaar lang beter van wordt! 

kalender 4

In deze coronatijd hebben we allemaal nood aan wat extra verbinding. Die vind je óók in deze unieke scheurkalender. Die neemt je een jaar lang mee op reis in verbinding met jezelf, de ander, de natuur en de wereld.  

Als sociale onderneming wil ACTUNITED zorgorganisaties en hun medewerkers helpen om duurzaamheid in de brede zin van het woord in actie om te zetten. De Verbindende Scheurkalender is de ideale tool voor zelfzorg. En dat is toch waar alle zorgverleners nu meer dan ooit aan toe zijn. Zij die voor iedereen rond hen zorgen, mogen ook wel eens aan zichzelf denken, zo luidt de redenering.  

Gedurende 365 dagen nemen meer dan dertig zorgvuldig uitgekozen experts de lezers mee op een inspirerende reis.  Ze delen hun inzichten en content via een QR-code op de scheurkalender die op die manier multimediaal en interactief is. Op twee tot vijf minuten per dag kan iedereen een pad volgen naar nieuwe groei en betekenisvol leven en werk. 

Reiskalender
Reiskalender

GIVE-AWAY 

INFUUS MAG VIJF VAN DEZE SCHEURKALENDERS WEGGEVEN! 

Stuur een kort mailtje naar hallo@infuus.be en leg uit waarom jij graag deze scheurkalender zou ontvangen en waar je hem zou hangen. Wie weet ben jij één van de vijf gelukkigen die een jaar vol verbinding tegemoet gaat. 

Succes! 


Niet gewonnen? Niet getreurd! De scheurkalenders zijn verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel.

LEES OOK OP INFUUS:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

REACTIES

Trending

Infuus nieuwsbrief

Straffe verhalen van, door en voor zorgprofessionals – maandelijks in jouw mailbox afgeleverd.